Om oss

Ditt val för akut tandvård i Spånga

Tandvärnet Johnsson & Edin AB erbjuder hjälp för dig som behöver akut tandvård i Spånga

Tandvärnet Johnsson & Edin AB är en tandläkare som erbjuder förebyggande och akut tandvård i Spånga. Med utbildning och erfarenhet kan vi hjälpa dig med problem som du har med dina tänder, eller se till så att du inte får problem i framtiden. Är du ny i Spånga? Då är du mer än välkommen att kontakta oss för att få reda på mer om våra tjänster och boka tid för en kontroll av dina tänders kondition.

Erfarenhet

Våra tandläkare och tandhygienister har gedigen utbildning och lång erfarenhet inom branschen. Den erfarenheten tar vi med oss i varje nytt patientmöte. Därför kan du alltid vara säker på att du och dina tänder är i trygga händer hos oss. Om dina tänder behöver specialistvård som vi inte har möjlighet att genomföra rekommenderar vi gärna vidare vart du ska vända dig.

Mottagning

Du är varmt välkommen till vår mottagning med en ljus och öppen atmosfär. Vi har gjort vårt yttersta för att du som patient ska få en trygg och bekväm känsla när du besöker oss, eftersom vi vet hur känsligt det kan vara att besöka tandläkaren. Hos oss får du en god mottagning från första telefonsamtal till färdigt resultat.

Priser

Vi erbjuder tandvård av hög kvalitet men till resonabla priser. Hos oss har hela familjen råd med regelbunden och effektiv tandvård. Genom att vi håller priserna på en lagom nivå vill vi visa att vi inte bara riktar oss mot en del av samhället, hos oss är alla välkomna. Kontakta oss gärna för att få reda på mer om våra priser, eller för att boka tid för behandling.