Team

Förebyggande tandvård i Spånga

Tandvärnet Johnsson & Edin AB är ditt val när du behöver förebyggande tandvård i Spånga

Välkommen till Tandvärnet Johnsson & Edin AB, en tandläkare som erbjuder professionell akut och förebyggande tandvård i Spånga, men vi tar så klart emot kunder från hela Stockholm.
Vi är ett team av tandläkare och tandhygienister med lång erfarenhet inom branschen och en stor kunskap, som vi tar med oss i varje nytt patientmöte. Vårt mål är att du ska känna dig trygg och väl omhändertagen.

Hög kvalitet i behandlingar till bra priser är vårt motto. Vi sätter alltid dig som patient i första hand, och ser till att du hela tiden känner dig trygg och säker med oss och går från oss med friska och starka tänder. Kontakta oss gärna om du vill få reda på mer om oss eller vill boka tid.

Kvalitet

Kvalitet är nyckelordet i vår verksamhet. Vi ser till att alltid erbjuda tjänster och behandlingar av högsta kvalitet, men till resonabla priser. Som patient kommer du känna av professionaliteten och kunskapen i det vi håller på med, något du alltid kan lita på.

Vi vill erbjuda alla tandvård och behandling av högsta kvalitet!

Service

Vi erbjuder service av hög kvalitet, men det betyder inte att du behöver vänta länge på din behandling. Med korta väntetider och ett effektivt schema kan vi alltid erbjuda hög kvalitet i vår service till dig som patient. Hos oss får du vård när du behöver det.

Korta väntetider – bra service!

Familjevänligt

Hos oss är hela familjen välkommen. Vi har stor vana av att erbjuda tandvård till barn, och med vår trevliga och mysiga atmosfär i mottagningen, samt proffsiga och lugna behandling, kommer både du och din familj att trivas med oss under många år.

Tandvård för hela familjen!

Vi jobbar här

Örjan Edin

Örjan Edin

Leg. tandläkare
Marie Svahn

Marie Svahn

Leg. tandsköterska